©Marion Meyer

complete STNL-dag

Kloosterhotel Willibrordhaeghe, Deurne

3 november 2022, van 14.00 uur tot 22.00 uur

alleen voor aangeslotenen Stichting Trouwbranche Nederland | STNL (aanmelding STNL?)

STNL nodigt jullie graag uit voor het grote STNL-event van 3 november 2022.

Stichting Trouwbranche Nederland heet jullie van harte welkom op de locatie

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, Deurne

Wij gaan samen een prachtige dag beleven met elkaar. STNL heet iedereen vanaf 14.00 uur welkom op de locatie. Het programma staat boordevol interessante activiteiten, sessies en netwerken met elkaar. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en genieten wij van een overheerlijk diner op deze prachtige locatie. Wij verwachten dat iedereen circa 22.00 uur tevreden huiswaarts zal keren.

Volledig programma en routebeschrijving zal jullie later worden toegezonden.

Voor aangeslotenen worden geen kosten in rekening gebracht. Komt u met meer dan één persoon? Graag, wij brengen u voor de 'extra' perso(o)n(en)      € 35 in rekening. Geef de namen van de aangemelde personen aan op het aanmeldformulier hieronder.

Het programma en routebeschrijving (inclusief parkeer-mogelijkheden) volgt.

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen, meld jij je aan voor de STNL-dag op 3 november 2022 in Kloosterhotel Willibrordhaeghe, Deurne.