Ga direct naar de inhoud.

 

STNL-netwerkevent

8 april 2024

Graag nodigen we alle aangesloten leveranciers uit voor een gezellige en interessante

STNL-netwerkevent op 8 april 2024 om 19.00 uur op Slot Zeist.

 

PRESENTATIE:

Artificiële intelligentie (afgekort AI)

door Renée van Holsteijn / AI-spreker.nl

 

PROGRAMMA

19:00 uur          Inloop

19:15 uur           Welkom 

19:30 uur          Presentatie Renée van Holsteijn

20:30 uur         Netwerken

22:00 uur         Einde event

Scherm afbeelding 2024 03 16 om 11.12.09

Slot Zeist is zonder twijfel een van de meest romantische en meest complete trouwlocatie voor het ja-woord. Stel je voor, de ceremonie in de Theekoepel… de ceremonie in de sprookjesachtige Willemszaal… organiseer de receptie in de Spiegelzaal… geniet van een familiediner in de Blauwe Zaal… een sprankelend feest in de Slotzaal… de fotoreportage in de vorstelijke tuinen… Slot Zeist heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk huwelijk. Adembenemend om deze ambiance te ervaren.

Artificiële intelligentie (AI)

Kunstmatige intelligentie of artificiële intelligentie (afgekort AI) maakt al langere tijd deel uit van ons dagelijks leven. Nu al gebruiken we de gezichtsherkenning in onze smartphones, antwoorden van chatbots en de film- en muziekaanbevelingen op basis van eerdere beoordelingen.

Kunstmatige intelligentie is eigenlijk een verzamelnaam voor het imiteren van menselijk gedrag. Er zijn dus verschillende vormen van AI, ieder met zijn eigen kracht en mogelijkheden.

Kunstmatige intelligentie analyseert en gebruikt data sneller en beter dan een mens. AI maakt ook het dagelijks leven een stukje makkelijker. Zo hoeft u niet uren lang te zoeken naar een leuke film, want Netflix heeft deze al opgesomd op basis van uw eerdere beoordelingen. Ook kan artificiële intelligentie terugkerende, handmatige taken overnemen. Het zijn de kleine dingen die ons leven nét iets gemakkelijker maken.

Over Renée van Holsteijn / AI-spreker.nl

Ik praat je vrolijk bij over AI. Of het nu gaat over Machine Learning, ChatGPT, Midjourney of andere ontwikkelingen: mijn talks en creatieve sessies zijn altijd energiek, begrijpelijk, optimistisch en vol praktische voorbeelden.

Hoe kun je AI inzetten voor jouw onderneming? Renée vertelt hier alles over.

Scherm afbeelding 2024 03 23 om 22.14.23

Het belooft een uniek event te worden wat je niet wilt missen.
Slechts een beperkt aantal kaarten is beschikbaar en vol is vol!

Ben je aangesloten bij STNL?
Dan heeft 1 persoon (na aanmelding) uiteraard vrij toegang.
Meerdere personen is mogelijk voor €25,00 (excl. BTW) per persoon. Na ontvangst van de aanmelding ontvang je hiervoor een factuur. 

Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 4 april 2024. Daarna zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten van €35,00 (ex BTW) p.p. door te berekenen.

AANMELDEN KAN VIA HET ONDERSTAANDE FORMULIER

 

Let op: Vol = Vol

 

Tot ziens op 8 april 2024

Scherm afbeelding 2024 03 16 om 11.11.33
  • Aanmelden STNL-netwerkevent

    8 april 2024
  • Ik wil mij als aangesloten trouwleverancier van Stichting Trouwbranche Nederland | STNL aanmelden voor het STNL-netwerkevent van 8 april 2024 bij

    Na ontvangst ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van de aanmelding, waarna jouw aanmelding definitief is. Aanmelding is NIET overdraagbaar.

    Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijving wordt genoteerd op volgorde van aanmelding en VOL = VOL. Deelname aan het STNL-netwerkevent is voor aangeslotenen van STNL gratis.

  • CARPOOLEN

  • Should be Empty: