Nederlandse trouwbranche stuurt brief aan minister-president

Inmiddels zijn wij als Stichting Trouwbranche Nederland een aantal maanden druk bezig om het gesprek met de juiste partijen binnen de politiek te voeren met als focus meer steun voor de trouwbranche, zowel financieel alsook om de terugkeer naar normaal te kunnen realiseren. Maar het gesprek verloopt stroef en wij kunnen jullie hulp dus goed gebruiken!

Download de brief, print hem uit en stuur hem naar het ministerie van Algemene Zaken. Wil jij deze actie nog meer impact geven? Voeg dan een begeleidende brief toe met jouw huidige situatie, waarin jij vertelt hoe deze crisis jouw onderneming raakt. We hopen de minister-president te overspoelen met post, zodat hij niet meer om ons heen kan.

Deel een foto van jouw brief/envelop op jouw socials en tag hierin @stichtingtrouwbranchenederland en @minpres, zodat we ook online een impact kunnen creëren!

De brief