Bestuur stelt zich voor, Romy Jakobs (voorzitter) aan het woord

profiel Romy


Voor wie mij nog niet kent, ik ben Romy Jakobs-Helderman en ik woon in ‘s-Gravenzande met mijn man en twee kinderen. Ik heb een aantal jaren als weddingplanner gewerkt in deze fantastische branche. Maar toen Corona om de hoek kwam kijken (en wij mede hierdoor Stichting Trouwbranche Nederland zijn gestart), ontdekte ik dat dit is wat ik persoonlijk nog veel leuker vind. De ondernemer ondersteunen, de leukste branche van Nederland verbinden en verder ontwikkelen.

Net na de start van STNL stelde het bestuur zichzelf voor aan de hand van een quote die voor hem/haar toepasselijk was. De quote waarvoor ik koos was ‘Doelen die onhaalbaar lijken, geven de beste resultaten.’Nooit hadden wij op dat moment kunnen bedenken dat STNL uit zou groeien tot wat het nu is. En dat resultaat voelt inderdaad heel goed 😉

Maar we zijn er nog niet. Er zijn nog veel meer dromen en wensen. STNL heeft nog veel meer potentie en ik zal de komende periode mijn uiterste best doen om het team (dat inmiddels bestaat uit 7 mensen!) te sturen richting nog veel meer successen voor STNL, BOW en Keurmerk Trouwspecialist. Want een team-effort is het zeker. Zonder eenieder van deze personen had STNL niet op ditzelfde punt gestaan en zouden we de potentie niet verder waar kunnen maken. En zonder alle ondernemers die hun vertrouwen in ons hebben laten voelen door zich aan te sluiten al helemaal niet. 

Ik kijk er ontzettend naar uit jullie te ontmoeten tijdens de live events die voor dit jaar nog op de planning staan. Mochten er in de tussentijd nog vragen of onduidelijkheden zijn, of heb je iets leuks te delen? Schroom dan niet om deze met ons te delen. We helpen je graag verder en vinden het erg leuk van jullie te horen! Tot snel!

Deel via: