Frederiek Klop draagt stokje over

STNLextra 11

Lieve aangeslotenen, partners en trouwbranchecollega’s,

Langzaam laten we de crisis achter ons en is het trouwseizoen gelukkig weer in volle gang.
Voor mij wordt het dan ook tijd om mij weer te focussen op mijn core business weddingplannen en op BOW, de Beroepsorganisatie voor Weddingplanners binnen STNL. Mijn functie als voorzitter van STNL draag ik dan ook per 1 juni met veel vertrouwen over aan Romy. Naast BOW blijf ik binnen STNL betrokken als adviseur en ik kijk uit naar alle mooie plannen die STNL te bieden heeft.

Liefs, Frederiek Klop

Stichting Trouwbranche Nederland dankt Frederiek voor haar enorme inzet. Als mede oprichter is zij vanaf dag één zeer betrokken geweest bij de mooie ontwikkeling van de stichting. Uiteraard hopen wij dat Frederiek nog lang betrokken zal blijven bij zowel STNL als BOW.
Na de zomerperiode zal STNL op zoek gaan naar versterking binnen het bestuur.

Deel via: