BRAINFART and Co

Schermafbeelding 2022 07 23 om 16.39.51

Wat te gek dat je je hebt aangesloten bij STNL! Ik als oud trouwbranche ondernemer kan het alleen maar enorm stimuleren om je aan te sluiten bij een beroepsorganisatie die voor elkaar op komt en waar je van elkaar kan leren. Een enorme meerwaarde voor de branche!

Mijn hart ligt in de trouwbranche. Vanaf 2015 heb ik met veel plezier mogen werken als weddingplanner, stylist en bloemist. Een prachtige en succesvolle tijd, met in 2019 82 bruiloften. Zo op papier klinkt het geweldig, maar ik miste ik iets. Ik wilde meer werken met mijn hoofd. Steeds vaker kwamen er mensen (zowel binnen als buiten de trouwbranche) naar mij toe om ‘koffie te drinken’. Dit vond ik te gek, want zo kon ik andere (startende) ondernemers helpen om hun bedrijf verder in te richten. Uiteindelijk ben ik in 2021 gestart onder de naam Brainfart & Co. Hiermee help ik ondernemers met het automatiseren en optimaliseren van hun business, door middel van webdesign, social media (beheer) en Virtual Assistent. En rol die mij heel goed past en waarin ik al mijn ervaring en kennis kan stoppen om anderen te helpen.

Als die-hard ex-trouwbranche ondernemer ben ik dan ook trots op partner te zijn van STNL. Met mijn kennis en ervaring van het opzetten van een bedrijf binnen de trouwbranche, websites bouwen, automatiseren van de business en social media kan ik menig ondernemer opweg helpen. Startend of niet.

Als aangesloten leverancier van STNL & BOW kan ik jullie dan ook het volgende bieden:

  • Het bouwen van een website in Wordpress Elementor inclusief blog (makkelijk zelf bij te houden), normaal vanaf € 1399,-, als STNL leverancier ontvang je 20% korting (ex BTW)
  • Het maken van social media templates voor je stories en feed in jouw huisstijl, normaal € 249,-, als STNL leverancier ontvang je 15% korting (ex BTW)
  • Een online brainstormsessie van 2,5 uur waarin we alles bespreken waar je tegenaan loopt in je business, normaal € 249,-, als STNL leverancier ontvang je 20% korting (ex BTW)

 

Heb je interesse in één van onze diensten? Kijk even op de website en neem dan contact op via info@stnl.nl