Scherm-afbeelding-2023-02-27-om-15.34.25

 

 

De Masters is een platform voor gepassioneerde en ambitieuze professionele trouwfotografen in de Benelux, die willen doorontwikkelen, hun netwerk vergroten en bruidsparen willen ontmoeten die veel waarde hechten aan kwalitatief hoogstaande trouwfotografie.

Sinds 2014 reikt de Masters of Wedding Photography elk kwartaal de meest prestigieuze awards uit voor professionele trouwfotografen in de Benelux. Hierdoor creëren wij voor bruidsparen een actueel en eerlijk beeld van de beste hedendaagse trouwfotografie. 

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar bijzondere en kwalitatief hoogstaande fotografie voor hun trouwdag bieden de Masters of Wedding Photography awards een uitkomst. De trouwfotografen die over een heel jaar gezien de meeste awards hebben gewonnen staan hier overzichtelijk op een rij, per regio gerangschikt.  

Scherm-afbeelding-2023-02-27-om-15.38.28

De Masters en STNL staan beiden voor professionalisering van de Trouwbranche, de missie van De Masters lees je hiervoor. 

Ben je aangesloten bij STNL en De Masters? De Masters biedt je dan een jaar lang gratis toegang tot de Meetups voor fotografen (normaal zijn deze €25,- per stuk). Neem voor dit voordeel contact op met info@stnl.nl.