TROUWPLANNEN.NL is een platform op het gebied van trouwen.

Aangeslotenen van STNL kunnen zich bij Trouwplannen.nl aanmelden als proud-partner voor vermelding op www.trouwplannen.nl 
Normaal gesproken berekent Trouwplannen.nl een bedrag van € 365 per jaar, maar aangeslotenen van STNL betalen slechts een bedrag van € 299 (voordeel € 66).

What's in it for you?

Met een jaar-vermelding wordt de betreffende aangesloten leverancier onder de aandacht gebracht bij aanstaande bruidsparen en wordt deze een jaar lang vermeld op 2 of 3 verschillende websites in hun regio en categorie op Trouwplannen.nl, Trouwen.com en eventueel op 1 van de Trouwen&Co websites als de leverancier in een van onderstaande categorieën valt (trouwen-trouwringen.nl,trouwen-bruidsfotografie.nltrouwen-trouwjurk.nltrouwen-trouwpakken.nltrouwen-trouwlocaties.nl of trouwen-vervoer.nl). 

Daarnaast stelt Trouwplannen.nl hun nieuwe partners graag voor aan alle aanstaande bruidsparen en worden deze dus ook nog eens extra onder de aandacht gebracht. Bij aanmelding voor de jaar-vermelding krijgen partners daarom de onderstaande extra’s t.w.v. € 788,- eenmalig van ons cadeau!

Eenmalige GRATIS extra’s bij aanmelding:

  • 2x nieuwsbrief vermelding
  • 2x post op Instagram & IG story
  • 2x post op Facebook & Facebookverhaal
  • 2x weeklang spotlight positie op de homepage van Trouwplannen.nl

Zou jij gebruik willen maken van deze te gekke partnerdeal? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@stnl.nl