foto: Parc Broekhuizen

 

 

16 januari 2023, eindelijk was het zover, het STNL-nieuwjaarsevent bij Parc Broekhuizen. Een fantastische opkomst! Nog nooit waren zoveel mensen uit de trouwbranche bijeen tijdens een event van Stichting Trouwbranche Nederland | STNL. De organisatie was in handen van onze Vivian en haar team van onze BeroepsOrganisatie voor Weddingplanners | BOW. Zij hebben een fantastisch feest neergezet met medewerking van alle enthousiaste leveranciers. Bedankt Vivian, Eline en Nienke!

STNL kon dit fantastische event niet organiseren zonder medewerking van professionele leveranciers. Onze dank gaat uit naar:

 

Drink the Moment

Jennifer, oprichter van Drink The Moment, is met haar heerlijke champagnes een rijzende ster in onze trouwbranche. “Genieten om simpelweg te appen met weddingplanners om hun volgende bruiloft compleet te maken met champagne!” Het is haar missie om de eeuwenoude traditie van champagne voort te zetten in de tijd van nu. Een goede prijs-kwaliteit verhouding is dus een gegeven; Drink The Moment neemt je mee in de échte wereld van eersteklas champagnes van authentieke huizen.

Heb je genoten van de champagnes bij STNL op 16 januari? Ze waren allemaal afkomstig van Drink The Moment!

www.drinkthemoment.nl

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.29

Mon et Mine

Ja, zo was onze trouwdag!" Dat is wat we graag horen, wanneer onze bruidsparen hun foto's ontvangen. 

Wij zijn Ramon en Hermine van Mon et Mine en we zien fotografie als een fantastische manier om die bijzondere momenten van een trouwdag voor altijd vast te leggen. Of het nu kleine onbewaakte momentjes zijn of de grootste gebeurtenissen van de dag.

We werken op een manier waarbij we zo onopvallend mogelijk zijn, juist door als een soort gast-met-camera aanwezig te zijn. Genieten tijdens een trouwdag en wij maken krachtige, échte foto's vol momenten en emoties. Verwacht een fijne collectie foto's met heldere kleuren en mooie zwartwitten. En of je nu 1 of 2 fotografen wilt: onze trouwfoto's helpen bij het terugbrengen van de meest dierbare herinneringen.

www.monetmine.nl

A Mon

CHEERS

"Een trouwdag in een schitterende compilatie! 
Ik ben erbij vanaf het aankleden en ik film door tot aan het diner, zodat de gehele dag is vastgelegd. Als het bruidspaar klaar is met eten en het feest staat op het punt van beginnen, dan kan ik de video al gereed hebben. Zo kan het bruidspaar met alle aanwezigen de film bekijken op een groot scherm.

Mijn doel is de dag vast te leggen zoals die was, maar dan op een zo mooi mogelijke manier. Ik wil bruidsparen heel graag uitnodigen bij mij in de studio, om mijn werkwijze uit te leggen. Ik vind het altijd erg leuk en belangrijk om iedereen persoonlijk te ontmoeten.

Bruidsparen kunnen kiezen uit 3 pakketten, vernoemd naar heerlijke drankjes.
Prosecco: het belangrijkste moment van de dag.
Cava: vanaf de ochtend tot het diner.
Champagne: vanaf de ochtend tot het diner. ’s Avonds wordt de video op een groot scherm vertoond!”

Website: www.cheersvideo.nl

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.35.56

De Bruidsbloemist

Als wedding-designers brengen wij elk liefdesverhaal tot uiting met exclusief bruidsbloemwerk en styling in binnen- en buitenland.

Met liefde en aandacht kleden wij de mooiste dag van je leven aan met bloemwerk dat bij niemand anders vindbaar is. Ervaar hoe het is om naar onbekend terrein af te reizen. Je kunt pas de ultieme beleving neerzetten als je durft om buiten de gebaande paden te gaan en te ontdekken. Voor ons is niets teveel gevraagd!

www.debruidsbloemist.nl

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.38.03

LoveSound

Van akoestische duo's bij de ceremonie tot DJ's en bands bij het feest, LoveSound heeft alles in huis. 

We bieden de keuze uit een gevarieerd aanbod, die allen staan voor excellente kwaliteit, een sprankelende uitstraling en verzorging tot in de puntjes. Van fantastische solo-zangeressen en zangers, tot sfeervolle akoestische duo’s en bandjes, strijkerscombo’s of spetterende DJ-acts en bands, we hebben alles in huis om alle muzikale dromen te verwezenlijken!

 

www.lovesound.nl

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.42.07

LoveSound Brenda B

Een unieke sensatie voor het oor met op maat geschreven muzieknummers en teksten.

STNL foto Lovesound 2

Bakverhalen

Het verhaal van bruidsparen, dat is waar de bruidstaarten van Bakverhalen om draaien. De stijl en de smaak van de taart worden op maat gemaakt naar het verhaal van het bruidspaar. Elke bruidstaart is compleet uniek.

Bij Bakverhalen bestel je dus niet zomaar een bruidstaart uit een voorbeeldboek. Door het bruidspaar echt te leren kennen, worden de smaken van de bruidstaart voor hen ontwikkeld. Om te zorgen dat het hele plaatje klopt, wordt het bruidspaar het hele proces ontzorgd. De proeverij is vaak een van de lekkerste momenten waar ze naar uitkijken tijdens het plannen van een bruiloft. Maar ook op de dag zelf verzorgt Bakverhalen alles, van het bezorgen en neerzetten tot het aansnijden van de bruidstaart.

Smaken brengen herinneringen tot leven of ze vertellen juist een nieuw verhaal. Daarom vertellen bruidstaarten van Bakverhalen echt jullie verhaal.

www.bakverhalen.nl

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.46.07

Hashtag Lifegoals

Wanneer jouw bedrijf groeit en er steeds meer dagelijkse taken op je to do-lijst erbij komen, loop je er altijd tegenaan: je komt tijd tekort om aan al jouw geniale ideeën te werken die je omzet verder doen groeien. Hoe graag je het ook wil, er komt altijd iets tussendoor. Je inbox die voller dan vol is, je klanten die allerlei vragen hebben en brandjes die geblust moeten worden. 

Shelley Barendregt is een tijdswinst en efficiëntie expert en helpt met haar bedrijf Hashtag Lifegoals ambitieuze ondernemers 8 tot 20 uur per week te besparen door slimme en efficiënte workflows. Zo kun jij meer gedaan krijgen in minder tijd en je focussen op waar je écht gelukkig van wordt: het opzetten en uitvoeren van jouw geniale ideeën die je omzet en bedrijf verder doen groeien.

Shelley vertelde je in haar talk hoe je workflows creëert, waarmee je vanuit rust je business kunt runnen, zodat jij tijd overhoudt om aan de groei van je bedrijf te werken.

www.hashtaglifegoals.nl

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.48.07

Cocktails per post

Iets unieks tijdens een bruiloft? Dan ben je bij Cocktails per Post aan het juiste adres! Wij hebben stijlvolle tubes met heerlijke premixed cocktails. De tubes zijn voor velen nog onbekend, waardoor ze veel bekijks trekken en een echte wow-factor hebben. Cocktails per Post kan jou op allerlei manieren helpen met een prachtige bruiloft. Je kunt de tubes perfect gebruiken als welkomstdrankje of geef je gasten achteraf wat cocktailtubes mee in een leuk gepersonaliseerd doosje als cadeautje, zodat ze thuis nog even na kunnen genieten. Er zijn allerlei dingen mogelijk, dus schroom niet om contact op te nemen. Wij geven je gratis advies op maat!

www.cocktailsperpost.nl

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.50.11 1

Arie Mentis Close-up Magician & Mentalist

Arie Mentis is een close-up magician & mentalist die door middel van close-up magic herinneringen creëert bij zijn publiek die ze de rest van hun leven niet meer zullen vergeten. Arie’s act is de perfecte toevoeging voor een bruiloft waarbij hij de gasten versteld zal doen staan en keer op keer zal verbazen met mind-blowing magic. Door middel van ongelofelijke sleight of hand en psychologische mindreading weet Arie Mentis de gasten dichterbij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat de “twee kanten” van de familie aan de praat raken. Daarnaast is Arie Mentis de perfecte aanvulling voor bijvoorbeeld de receptie, waarbij iedereen wordt verwelkomd tijdens de felicitaties in ontvangst te nemen, waarbij Arie Mentis de gasten de gehele tijd zal vermaken.

www.ariementis.com

A make1

Culinair landgoed Parc Broekhuizen

Ervaar de mooiste dag van je leven op Landgoed Parc Broekhuizen, midden in de natuur op de Utrechtse Heuvelrug, omringd door dierbaren!

De huwelijksplechtigheid vindt plaats in één van de salons in het Hoofdhuis of buiten op het gazon met een ‘trapmoment’ waar je kippenvel van krijgt. De dag gaat door met een feestelijke receptie, een culinair diner en een geweldig feest in het Koetshuis om deze bijzondere dag mee af te sluiten.

Het is voor ons team een eer om huwelijken te verzorgen. Wij denken graag mee en geven professioneel advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat bruidsparen zorgeloos kunnen genieten van deze prachtige dag.

 

 

STNL foto Broekhuizen

De Italianen

Ciao bella! Wij zijn De Italianen, vijf galante casanova’s uit Napoli die staan te popelen om jouw feest of bruiloft te veroveren. Zingend, flirtend en vol bravoure trekken we rond om alles wat mooi is aan Italië met jou te delen. Van een intieme serenade voor iemand die ons hart heeft veroverd, springen we op een tafel om met een grote groep toeschouwers uit volle borst “Volare” te zingen. Ah, la vita è bella! Van kleine en kwetsbare momenten tot grote bombastische uitspattingen en alles daar tussenin. We zijn gedienstig waar het moet en brutaal waar het kan, maar altijd opgetogen en charmant. Pak een heerlijk glas wijn, we hopen je snel te ontmoeten en te proosten op het goede leven! Saluti e baci, Enrico, Federico, Graziano, Matteo e Massimo

www.deitalianen.nl

STNL foto Italianen

FeestPhotoBooth

FeestPhotoBooth, een fotobeleving die tot in de puntjes is verzorgd. Het grote verschil bij het kiezen van een photobooth-leverancier is de kwaliteit van de foto’s en service. En dat zit bij FeestPhotoBooth wel goed!
De notenhouten photobooths zijn voorzien van professionele studioflitser, waardoor je ook ’s-avonds de leukste, mooiste en haarscherpe foto’s krijgt.  

Kies voor de Modern Photobooth met één van de leuke basisachtergronden of pak lekker uit met een mooie Shimmerwall-achtergrond, neonsigns of de GlamBooth.

Net zo enthousiast als wij? We vertellen je graag meer.

www.feestphotobooth.com

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.55.55

De Lakeien

Lakeien op feesten en partijen!

Sinds 1990 begeleiden de lakeien van Het Lakeiengilde grote en kleine, nationale en internationale, partijen en events in binnen- en buitenland. Begonnen als een grapje op een bruiloft van een goede vriendin, groeide de act uit tot wat het nu is: een ideale omlijsting voor uw bijeenkomst: ontvangst, presentatie, zang, entertainment en regie ineen. Een koninklijke combinatie. In 2016 lieten we voor het eerst een journalist toe achter de schermen van ons Lakeiengilde.  

Intelligent Entertainment

Het sterke format van onze lakeienact bleek ook toepasbaar in andere acts. Zo ontstonden: De Butlers, De Heeren in Rok, De Hollandsche Heeren, De Monniken van de Lage drempel, Toreadors, Kapiteins, etc. etc. Daarbij blijft het belangrijkste: zorgen dat ons entertainment een meerwaarde heeft. Dat het past bij de gelegenheid, de locatie en het thema en zo de inhoud van uw event versterkt.

Belt u gerust en vrijblijvend voor overleg met lakei Jujube (Burt Lamaker): 06-81618821.

www.lakeiproducties.nl

 

 

Scherm afbeelding 2023 01 17 om 18.57.47

                                                                                                           foto's Mon et Mine fotografie