Partners

Om nog meer waarde te creëren voor aangesloten leveranciers, is STNL in gesprek met grote partijen over eventuele samenwerkingen. Partnerschappen tussen STNL en andere vooraanstaande bedrijven binnen en buiten de branche bieden directe voordelen voor aangesloten leveranciers en zorgen dat STNL altijd op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de branche en hier invloed op kan uitoefenen.

Schermafbeelding 2020 10 27 om 12.42.52

Voor alle aangesloten leveranciers bij STNL heeft EBH Legal een juridische helpdesk gecreëerd. Eerstelijns juridische vragen zullen kosteloos door hen worden beantwoord. 

EBH Legal Advocaten en Mediators heeft kantoren in Westland en Delft en levert hoogwaardige juridische dienstverlening aan particulieren, het MKB en cliënten in de groot zakelijke markt. Op alle rechtsgebieden heeft EBH Legal advocaten in huis met de benodigde specialisaties, waardoor zij altijd volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. 

Meer over EBH Legal

Schermafbeelding 2020 11 24 om 15.38.52

Bruidmedia is mediapartner van Stichting Trouwbranche Nederland. Achter de schermen versterken wij elkaar en helpen wij elkaar verder. Ook voor bij STNL aangesloten leveranciers heeft Bruidmedia een mooie aanbieding. 

Via de verschillende mediakanalen in print, online social media en nieuwsbrieven, ben jij via Bruidmedia dagelijks in contact met bruidsparen die morgen jouw klant zijn!  

Bij afname van een nieuw media jaarpakket ontvangt de bij STNL aangesloten leverancier gratis drie social media posts t.w.v. €168. De posts worden gedeeld via de redactie van Bruidmedia met hun 19.000 volgers. Wanneer een leverancier zich aanmeldt bij STNL, dan zal hierover meer informatie gedeeld worden. 

Meer over Bruidmedia