Ga direct naar de inhoud.

 

 

 

 

Stichting Trouwbranche Nederland | STNL nodigt jullie in samenwerking met The Beautiful Bride Shop uit

op locatie in Schiedam 10 oktober 2023.

Tijdstip: van 16.00u tot 18.00u

Het eerstvolgende STNL-Kijkje in de Keuken vindt plaats op 10 oktober a.s. bij The Beautiful Bride Shop in Schiedam.

 

Geboren vanuit de behoefte van bruiden van 'zusje' The Beautiful Bride Company om een online shop te starten, is de The Beautiful Bride Shop inmiddels uitgegroeid tot een groot internationaal opererend bedrijf. The Beautiful Bride Shop heeft al ruim 160.000 bruidsparen laten stralen.

The Beautiful Bride Shop levert 90% van alle accessoires en bruidsjurken uit voorraad. Hiermee zijn zij uniek in Nederland en België. Zij leveren in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Ierland, Engeland, de Baltische Staten, Scandinavië, Polen, Spanje en Italië.

            

Wil jij een Kijkje in de Keuken bij The Beautiful Bride Shop en wil je van een expert horen hoe BBS een enorm bezoekersaantal op de site creëert en converteert naar klanten? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in. Tot ziens op 10 oktober a.s. 

  • AANMELDFORMULIER

  • Na ontvangst ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van de aanmelding, waarna jouw aanmelding definitief is. Aanmelding is NIET overdraagbaar.

    Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijving wordt genoteerd op volgorde van aanmelding en VOL = VOL. Deelname aan het STNL-kijkje in de Keuken 'The Beautiful Bride Shop' is voor aangeslotenen van STNL gratis.

  • Wissen
  • Should be Empty: