Ga direct naar de inhoud.

WOENSDAG 15 FEBRUARI 2023    STNL "Kijkje in de keuken"    O'MAGGIO

Stijlvol comfort   -  Italiaanse klasse  -  Persoonlijk(heid), vol aandacht

Deze quotes zijn te lezen op de website van O'MAGGIO House of tailors.

Ben jij benieuwd of Frank en zijn team de beloofde quotes waarmaken? Kom dan op

15 februari 2023 vanaf 16.00 uur naar Elst, Grote Molenstraat 171

Scherm afbeelding 2023 01 19 om 12.51.18

In een prachtige omgeving wil O'MAGGIO jullie onder het genot van een drankje laten kennismaken met de beleving van bruidegommen om een 'feest' te maken van het aanmeten van hun trouwpak.

Waarom een bruidegom deze beleving zou moeten meemaken, hoe je in contact komt met bruidegommen, hoe je kunt samenwerken met collega's in de trouwbranche, waarom is Stichting Trouwbranche Nederland belangrijk voor o.a. O'MAGGIO. Vele vragen, waarop de antwoorden volgen tijdens het

STNL "Kijkje in de keuken" op 15 februari 2023.

Graag verwelkomen STNL en O'MAGGIO jou/jullie in Elst (bij Arnhem).

Vul zo snel mogelijk het onderstaande aanmeldformulier in, nadere informatie volgt bij de bevestiging.

• Aanmeldformulier

STNL 'Kijkje in de keuken' O'MAGGIO House of tailors 15 februari 2023
  • Ik wil mij/ons als aangesloten trouwleverancier van Stichting Trouwbranche Nederland | STNL aanmelden voor STNL 'Kijkje in de keuken' op 15 februari 2023 bij O'MAGGIO House of Tailors in Elst.

Na ontvangst ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van de aanmelding, waarna jouw aanmelding definitief is. Aanmelding is NIET overdraagbaar.

Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijving wordt genoteerd op volgorde van aanmelding en VOL = VOL. Deelname aan STNL 'Kijkje in de keuken' is gratis.

• Clear
  • Should be Empty: