De Nederlandse trouwbranche ontwaakt en maakt zich op voor het drukste trouwseizoen ooit!

Bas Uijlings fotografie L132

De Nederlandse trouwbranche ontwaakt en maakt zich op voor het drukste trouwseizoen ooit!

Op 10 maart jl. kwamen Nederlandse trouwbranche-ondernemers sinds lange tijd weer bijeen voor een zeer geslaagd live-event, dat werd georganiseerd door Stichting Trouwbranche Nederland. Het geluid van gezellige gesprekken tussen ondernemers, die al ruim 2 jaar hun behoefte aan zakelijke contacten hebben moeten bedwingen, was waarschijnlijk in heel Woerden op te merken. 

Het prachtige Kasteel Woerden was omgetoverd in trouwsferen.  Men genoot van lekker eten en mooie muziek en ook vond een verdiepende masterclass plaats om te zien wat voor ondernemer je bent. Voor veel ondernemers was dit evenement de aftrap naar een ontzettend druk trouwseizoen. Veel bruidsparen willen nu toch écht trouwen, nadat zij hun bruiloft één of meerdere keren hebben moeten uitstellen. Het loslaten van de Covid-maatregelen lijkt dit immers eindelijk toe te laten, waardoor bruidsparen durven te vertrouwen op een stabiele lente en zomer. Ook besluiten veel stellen nú om met elkaar het huwelijksbootje in te stappen. Na een lange tijd geen feestjes te hebben gevierd, lijkt het perfecte moment om de liefde groots te vieren nu te zijn aangebroken.

Er klinken verschillende geluiden onder de aanwezige trouwleveranciers. Bruidsparen besluiten last minute dat zij willen trouwen en plannen soms zelfs nog hun bruiloft voor mei van dit jaar. Daarnaast wordt ook opgemerkt dat andere stellen juist heel ver van te voren beginnen met plannen en zo wordt niet alleen 2022 een druk trouwjaar, maar begint 2023 ook al vol te raken bij veel van de trouwleveranciers. 

Eén ding is in elk geval zeker: 2022 wordt het jaar van de liefde en na dit feestelijke startsein is de Nederlandse trouwbranche er meer dan klaar voor!

Deel via: