Wat hebben wij genoten!

Op 5 september 2022 een STNL Netwerkborrel op de geheel gerenoveerde locatie Fletcher Hotel-Landgoed Huis te Eerbeek. Het weer stond toe heerlijk samen op het terras te netwerken. Prachtig om te kunnen ervaren dat netwerken zoveel goede gesprekken op kunnen leveren.

Uiteraard was een rondleiding met specifieke kenmerken van de locatie een onderdeel van het programma. Na de welkomstcocktail (met unieke STNL-cocktailstaaf van Liefs en Leed) en de overheerlijke zoetigheden van Angelique (Bakverhalen) was de uitreiking van een nieuwe partner voor KEURMERK TROUWSPECIALIST. Van harte gefeliciteerd SKYFLY Entertainment. De locatie werd prachtig 'omgetoverd' en deels voorzien van meubilair door Keven van Mullers Floral ArtLet bij het bekijken van de foto's (dank aan Azcona Fotografie voor de mooie foto's)op de details (zoals bijvoorbeeld het welkomstbord). Dank aan The Wedding DJ voor de muzikale omlijsting van het event.

i 3dHJr6z
i 3g7PRsT
i 3vL6Nmk XL
i 4Vb2M9C L
i 8qFdXpt XL
i 9vMPkPS
i Bc82bxC
i C9DP93H
i DmLZcST L
i FBqCbmX
i FP6tfKr
i Hf2Dg8L XL
i LzWQ8TX
i QJ6ZTrv
i RQ7MKKT
i VrRq8wV
i WDJTFzC
i ZpQkDLX
i ZtdbCzc
i f7kfksk XL
i gkZjhNd
i jLgDsDD XL
i n8h3cr9
i nqTSCqg
i vRkJXkk XL
i vn9vgt9 L

Als je een van bovenstaande foto's wilt gebruiken op jouw socials, is dat natuurlijk geen probleem! Echter is het daarbij wel belangrijk de juiste credits te vermelden. Wanneer de credits niet vermeld worden, zullen wij je verzoeken dit alsnog te doen en anders de foto's te verwijderen. 
@azconafotografie @stichtingtrouwbranchenederland @fletcherhotelhuisteeerbeek @liefsenleed
@mullersfloralart_event @bakverhalen @theweddingdeejay