Verbinding

Een van de vier kerndoelen van STNL is het verbinden van trouwbrancheleveranciers door middel van het onderhouden van een actief online platform en het organiseren van diverse evenementen. 

Online Platform

Door het aansluiten van jouw bedrijf bij STNL, verkrijg je toegang tot het besloten online platform op Instagram, LinkedIn en Facebook. In deze groepen kunnen inzichten en ervaringen worden gedeeld, waardevolle connecties worden opgebouwd en kan om advies worden gevraagd aan andere leveranciers. Ook zullen relevante ontwikkelingen, onderzoeksresultaten en nieuws worden onder andere gedeeld in deze besloten groepen. Uiteraard wordt een groot deel van deze informatie ook op de website en op de openbare social media pagina's gedeeld. 

 

Evenementen

Meermaals per jaar zal een STNL Event worden georganiseerd. Deze evenementen zullen plaatsvinden op wisselende locaties. Tijdens deze evenementen kan onder het genot van een hapje en een drankje kennis worden gemaakt met andere aangesloten leveranciers en is in de meeste gevallen een mogelijkheid tot het bijwonen van een masterclass of workshop.
Weten wat op de planning staat? 

Meer informatie